Koolaid obsession

Hej! Kl är så mycket som 10 på kvällen här borta och jag är lagom trött.. Skoldagen har vart uttröttande, men är hemma och en efterlängtad helg väntar! Vi har käkat middag och lyssnat på the football game (radio) i denver där grabbarna är och spelar. Ca 6 timmar härifrån! Dem vann och spelade även mot 1st in state vilket betyder att....... VI ÄR 1ST IN STATE, eller ja.. montrose high school! Fattar ni? Bästa football teamet i hela Colorado, ganska stolt är jag över dem och nick! Han är där borta men fick nog inte spela mycket.
 
Jag har blivit beroende... AV KOOLAID. Ingen bra beroendeframkallande dryck detta.. kan vara lite bättre än läsk, men inte mycket.. har hört talas om det i typ 5 år, men vi har det nog inte i sverige.. prövade första gången i onsdags.. Smakade grape-flavor (som jag också blivit beroende av, GRAPE ♥.), man tar en koolaid påse med "smak", sen blandar man vatten, is och ...... 1 cup of sugar... övrdrivet mycket socker ja.. men det är iallafall riktigt socker som man blandar och inte något "artificial".. jag ska bättra mig att inte dricka det.. men det är så farligt gott! Speciellt grape!
 
Jag har hittat ett gäng tjejer i min idrottsklass som är jättesnälla och har blivit kompisar med dem! En som heter Vanessa speciellt, hon är assnäll! Här har ni lite bilder!
japp..... mitt beroende!(typ som saft)
Såhär ser tungan ut efter! xD
Vanessa!
Jag, Mary, Jordan och Tyra :)
¨
max aka korvis (ser ut som en stor falukorv <3) (juste förresten, kan någon skicka en falukorv till mig? saknar det <3)
tupac

tupac
bilden blev upp och ner... orkar inte fixa men mitt hår vissa skoldagar (när jag orkar).. jag har börjat locka det.. fint?
två bilder ifrån idag!

Inte bloggat på länge!

Hej!
Jag har inte bloggat på länge och det vet jag själv, men jag har haft så mycket plugg denna vecka! Helt sjukt! Skolan har dragit igång kan man säga och nästa vecka blir det en fieldtrip till Uray (?). För att kolla på berg och sånt inom geologin! Ska bli kul :) nu ska jag plugga lite mer! Sorry haha :)


Plugghästen själv!

HOMECOMING!

Ikväll var det som sagt homecoming, men det var inte så kul! Dory, min hostmom sa att det inte är så roligt att gå på danser om man inte har en dejt.. hon hade rätt.. om man inte gick ett gäng tjejer som dansar dock! Jag dansade lite och vågade till och med fråga en kille om han ville dansa, det slutade med att vi pratade lite istället, mest om mig och sverige! Jag tyckte iaf att jag såg bra ut och Lauren min kompis såg så bra ut! Här kommer lite bilder på oss och en bild på nick när han hade spelat football en eftermiddag!
jag och lauren! (ps.. tycker jag liknar mamma ganska mycket.... sant?)
jag!
nick och jag!

Spirit week

Just nu pågår spirit week som jag nämnde förut! i måndags var det hippie day och då hade jag en blommig top och en blom krans :) Igår var det fanday, då hade jag en batmantröja och batman skor. Idag var det mismatch day, men jag vaknade 7:15..... bussen går 7:35.... jag hann.... jag är förundrad över hur snabbt jag kan fixa mig när jag verkligen behöver... :) Så jag hann inte göra något :/ Nästa gång! vi skulle egentligen gått till homecoming parade idag, men jag har ingen ork... gick precis på en off campus walk.. typ 5 km och upp till ett berg.. så det var lutat.. tufft var det, speceillt efter track circuits igår.. tänker inte ens gå in på vad det är.... sen såg jag nu att det halvt spöregnar! inte så kul att se det i regn :( Hann även se dodgeball! det var kul! :) Nu ska jag plugga lite! puss
hippie!
 

Cake pops

Nu är det lördag kväll! Idag har jag bakat med min kompis lauren, vi gjorde cake pops vilket var skitgott! Kakbollar typ :) Sen så drog vi på percy jackson filmen som var jättebra enligt mig och lite snooze enligt henne! Sen fråga hennes morfar om jag skulle sätta igång och få en dejt till lördag (homecoming) och lauren höll med..... haha, hennes morfar är jätterolig! Just nu ska jag bara chilla och sen hörs vi senare!
yep, skitsnygga! vi vet ;)

inte skrivit på ett tag...!

detta har typ hänt;
- varit på en bondfire! typ som en lägereld!
- ding-dong-ditched (man plingar på någons hus och sen gömmer man sig... xD)
- gått i skolan!
- gått på bio!
- vart på två footballgames
- hjälpt en tjej fråga en kille tillhomecoming..
 
Det är ungefär allt som har hänt de senaste dagarna! skypade precis med mamma... saknar henne så mycket! och alla ni andra också! Hela min kropp värker efter dem senaste P.E dagarna... haha! Mina fötter är typ förstörda efter alla gång-promenader! Men det känns bra och det känns som en skillnad! Nu ska jag försöka plugga... ganska mycket plugg här! BILDER BLIR DET!
bondfire!
regnbåge + match!
skolbuss :)
♥ usa ♥

kommentarer

Tack så hjärtligt för att ni kommenterar! jag har inte uppdaterat på länge, gör ett bättre inlägg imorn! men bilder och så!

p.s. klart att du är med på andra sidan Atlanten Felicia! :)

om man tänker ett tag..

.. jag är så lyckligt lottad. det är vad jag tycker. jag har fått åka till andra sidan jorden (typ) till en helt annan kontinent för att bo där. mina föräldrar som betalade hela min resa för ett år av äventyr. jag vet inte hur mycket eller hur många gånger jag kan tacka er. jag vet att jag inte har sagt det många gånger, men ni ska veta att jag är så extremt tacksam. mer än något annat. en av anledningarna till att jag åkte var att jag inte klarade mer, mer utav sverige, mer utav skolan, mer utav.. miljön, jag behövde byta lite. självklart är det inte hela anledningen, jag känner att min engelska har utvecklas så extremt mycket, jag kan fler ord, om det är ett ord jag inte kan så kan jag alltid jobba runt det ordet, jag vågade inte ta så mycket plats i skolan för jag var lite nervös att ha engelska som ett andra språk här, men det har släppt när vissa inte ens visste att jag kom utifrån usa. hälften tycker att jag har en jättekonstig dialekt och andra hälften tycker att jag låter som dem. ganska kul.. när jag första gången klev in i skolan för att fixa med mina classes och så, så var det ganska tomt. men jag var överväldigad över hur allt ser ut. det ser på riktigt ut som i filmer och serier. tänk er grease, då vet ni hur min skola ser ut... jag fick tillbaka ett par prov och en essay ifrån min "hemkunskap/labb" klass och förundrades över hur lätt det är att få ganska bra betyg. har nu fått mitt första A+ och är extremt stolt!
 
när man går tillbaka till det hela "utomlands" pratet, så är jag också så extremt lottad att mina förädrar även var så kulturella och tog mig till platser jag aldrig skulle kunna föreställa mig. jag menar, jag har varit i hela 5/7 världsdelar, jag har varit i vad jag tror är ca 20 länder. vi åkte mycket utomlands, vi bodde utomlands. när jag pratar med vissa här, så har vissa inte ens vart utanför colorado. när jag tänker på hur svårt det måste vara för dem att lära sig ett nytt språk tänker jag på exempelvis sverige och hur nästan alla där kan 3 språk eller mer.. till en liten del iaf. jag vill nästan bara få ut det här till min mamma och pappa, att jag är så väldigt tacksam för allt ni har gjort för mig och helene. ni har gett oss livets resa innan vi båda hade hunnit fylla 6. helene var bara ett par veckor när hon var i italien för första gången och jag lika så i spanien. ni har bilat, flygt och kört båt med oss runt i hela sverige och världen. tack till er, för att ha gjort oss internationella. ♥

Homecoming

Idag så hade jag skola halva dagen, sen så hämtade Dory mig vid lunch för att åka till Grand Junction, en timma härifrån Montrose. Vi skulle åka på Nicks junior varsity football game. Han startade runt 4, så vi hann shoppa lite inför homecoming som är den första skoldansen här i USA. Vi hittade ett par kap och ett par skor som jag är såååå kär i! (OCH SOM FAKTISKT PASSAR, mamma ;)) Här kommer lite bilder på hur jag kommer se ut ungefär, bilderna är skit, men min kamera var urladdad!
SKOR!
smycken!
allt på! (skitdålig bild, men jaja!)
klänningen!

mitt rum

Här kommer lite bilder på hur mitt rum ser ut här borta :)
Är så nöjd! Fixade upp lite av bilderna och så ikväll! Nu ska jag snart sova, är skittrött!

Holaaaa

Idag är det labour day, vilket betyder INGEN SKOLA! YEAH! Så i fredags så ringde Dorothy min granne/vän mig och sa "PUT ON A DRESS AND GET OVER HERE, WE ARE CRASHING A WEDDING!" Hahahha, så jag åkte över till hennes kompis megan och så gick vi till någon random persons bröllop och ja.. vi "crashed" it.. sen crashade vi också en Quinceañera, vilket ofta är spanka tonåringar som fyller 15! Det var jättestelt för det var tydlign black&white theme.. vi var lite färgglada så vi drog efter det! Igår så sov jag över med Dorothy och Lauren, en annan granne! Vi lagade smores, spelade biljard och tittade på film. Jag sov sen över och nu är jag hemma! Har lite läxor som behövs göras och sen ska jag nog slappa! Det är så sjuuuukt varmt ute, runt 100 ° F! Nu blir det bild bomb så håll i er ;)
På min promenad såg man en sånhär :)
 
Lilla Nick som sover.... xD
Middag som Dory lagade..... SER NI HUR BRA JAG HAR DET? Jag menar, Blueberry waffles med blueberry sirap, whipped cream och bacon.... ♥
Sweet tea! Det finns det massor av här :) Och det är sååååå gott!
vänner på kända dinern Denny's!
Denny's!
WEDDING CRASHERS
hells yeah!
Stumpy!!!!

DOROTKAAA! (AKA - Dorothy!)

RSS 2.0