fjärde advent!

Hej! Har inte hört av mig på ett tag, allt med flytten, simtävlingar och finals kom ivägen! Så tänkte berätta lite om dem tre sakerna!
 
Flytten
Nu har jag som sagt flyttat till ett nytt hem och vart där i exakt 2 veckor, dem två veckorna har vart roligare och bättre än mina tidigare 4 månader i USA. Jag klickar verkligen med min nya familj, vi pratar, vi skrattar, vi skojar och vi umgås. Ungefär allt som jag inte gjorde i mitt tidigare hem, jag tror det är roligare för mina vänner och alla i min omgivning att nu få se en gladare och trevligare Josephine! Vilket jag känner att jag är också! Systern som jag bor med är hur trevlig, gullig, rolig och knäpp som helst..! Jag är ledsen dock för jag vet att det kommer göra jäkligt ont att lämna henne sen när jag åker hem! :/ Jag ser i alla fall framemot ljusare tider!
 
Simtävlingar & Dykartävlingar
För två veckor sen kanske jag nämde att jag har börjat tävla med simningen, vet inte dock om jag gjorde det... Minns inte, men det har jag i alla fall kommit igång med! Man åker till olika simbassänger i hela colorado för att tävla mot lite olika lag och jag kan säga att det är så jäkla ballt och kul! Atmosfären inne när man väl kliver in är det bästa som finns, minns att det är samma atmosfär som mina förra fotboll och handbolls turneringar! Jag har simmat i tre "swim meets" och dykt i en dykartävling. Det coolaste är nästan när dem dyker, då dyker dem från en trampolin och gör olika tricks (som videon jag visa). Det blir helt tyst i hela lokalen för att dem behöver koncentration och sen apploderar alla till den personen som gör tricket, motståndare eller samma klubb. Ballt äre!
 
Finals
Det är ungefär som nationella prov, man gör ett prov i slutet av året för att se om man har lärt sig och tagit till det man gjort under terminen. Det gick bra och jag fick ca A och B i alla mina ämnen som slutbetyg den här terminen och det känns kul! Det är stressfullt dock, men nu är jag redo för ett välförtjänat jullov som innehåller en resa till Denver, Julklappar och........... MIN 18-ÅRSDAG! Kan inte vara mer taggad!!! Bloggar senare, puss :)

Mitt humör just nu - PÅ TOPP :)

Uppdatering

Hejsan! Jag tänkte att det var dags för en uppdatering om vad som händer just nu, jag och min nuvarande familj "klickar" inte riktigt, det har varit mycket små bråk, vi har varit sura på varandra och sånt. Mamman i familjen speciellt, det är inte 100% hennes fel och inte heller 100% mitt fel heller. Vi går helt enkelt inte ihop, hon och jag. Hon har ganska mycket i sitt liv just nu, har gått från att inte jobba till att fullt ut jobba ca 30-35 timmar i veckan, att ha mig där var alldelles för mycket för henne! Vi är inte sura på varandra just nu, utan vi har löst problemen och det ledde till att vi tyckte det skulle passa alla bäst om jag flyttar till en annan familj resten av min tid här! Jag tycker det är en bra idé, mamma och pappa tycker det är en bra idé och mamman här tycker det är en bra idé. Familjen som jag flyttar till (redan ikväll) har en dotter som är med i min simklubb! Hon och jag kommer bra överens, pratade med henne idag och hon verkade extremt uppspelt över flytten! Jag hoppas att jag nu ska passa in i denna nya familj och att jag kan stanna här tills jag åker hem till sverige! Ha det bra sålänge!

Diving!

Jag har ju som sagt börjar på simning, men jag har också börjat dyka! Det betyder att jag dyker och gör olika tricks från en trampolin och sen dyker in i vattnet, jag har spelat in när jag gör lite olika saker, så kan ni se!
(Somersault betyder volt!)
 

en liten bit av sverige

Glad första advent på er alla! Har precis tittat på julkalendern och tänker nog fortsätta att titta.. även om den inte verkar så bra..! Har vart några ganska tråkiga julkalendrar på senaste tiden! Men det är en del av sverige och då tänker jag kolla :)

RSS 2.0