visa

Hej! Nu sitter mamma och jag i hennes säng och försöker klura ut att fixa visa på amerikanska ambassaden. Det krånglar lite, men det ska nog lösa sig. Det är bara 2,5 månad kvar!!! Holy heavens.... jag är så taggad! Och ledsen på samma gång att lämna alla, det ska bli ett äventyr jag sent kommer glömma!

känslor

Jag börjar redan nu inse att jag ska åka till Usa om bara 3 ynka månader. Exakt. Den tolfte augusti flyger jag över atlanten till en helt annan kontinent, ett helt nytt land och en helt ny kultur. Herromdagen så vart jag lite överväldigad över att jag snart åker, så en tår eller två hamnade i ögat. Kommer sakna alla så väldigt mycket. Min familj.... Mina vänner..... Min släkt.... Alla ni har en stor del i mitt hjärta ♥ Nu får ni hade det så bra sålänge. Puss
 

Mer info

Okej, här kommer lite info om vad den här bloggen är till för och vad som kommer att skrivas på den! Jag, Josephine kommer att åka till Colorado, USA i Augusti för att tillbringa ett år som utbytesstudent i USA. Jag skapade den här bloggen för att vänner, familj och andra kanske framtida utbytesstudenter ska hålla koll på vad jag gör eller vad man kan göra i USA. Mer kommer antagligen skrivas när jag är redo att åka, men i alla fall, lite info om vad bloggen är till för! Hejdå så länge!
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0