Inte mycket att säga!

Hej hopp!Inte mycket att säga förutom att jag lever livet, haha! Har skypat med emma min syster, pappa och snart så väntar helene, min andra syster och mamma! (om dom bara kan logga in) Har haft en skön och efterlängtad långhelg, men imorgon är det tillbaka till "reality". Var ute och jobb/gick/sprang med min granne igår och ikväll väntar en till sån! Är faktiskt skönt :) Ni får ha det så bra!
 

hemma vs borta

 sitter i min amerikanska säng, dricker svenskt te. kollade på amerikanska serier medans jag åt svensk lakrits. pratar konstant amerikanska, men tänker sedan på svenska. säger hej till mina amerikanska kompisar ansikte mot ansikte, säger hej till mina svenska kompisar över datorskärmen. stöter ihop med någon och säger inte svenska "ursäkta", utan amerikanska "sorry". vaknar upp till ett amerikanskt "goodmorning" istället för ett svenskt "godmorgon". 
 
små saker som jag har märkt är så annorlunda på ett sätt. det är roligt att peka ut små förändrningar som jag genomgår hela tiden. nästan hela tiden kommer det nya saker som ploppar upp.. på min geologi lektion förra veckan så säger min lärare "Chunky, yes.. and Josephine what is chunky in swedish?" jag var inte helt beredd så det bara flyger ut ett ord "Klumpigt" svarar jag och några skrattar åt det (faktiskt) riktigt fula ordet som jag just ropade ut, sen säger han "I like my ice-cream KLOOMPEGT" hahaha.. han är den bästa läraren alltså.. Vi hade parent-teacher meetings idag, det gick bra, vi pratade med tre lärare som sa att det går bra för mig och att dem är glada att ha mig där :) Känns bra! Nicks födelsedag var igår, han fick en kamera han ville ha och var så sjukt förvånad! riktigt roligt var det! Vi gick ut och åt på Applebee's ... hade aldrig vart där och det var riktigt gott! Rutinerna är nu inne och Usa har vart helt fenomenalt än så länge,
 
2 månader har passerat och bara 7,5 månader kvar!

Yearbook

Hej! Nu är helgen snart slut och det har gått förvånandsvärt fort! :/ Min granne som jag umgåtts mest med ör i Arizona just nu, så jag har städat, pluggat och kollat på film hela helgen. Skönt att få slappna av lite emellan all stress. Jag tog bilder för yearbook i torsdags, eftersom att jag är den enda foreign exchange student så kommer jag få en hel sida för mig själv :) Oj så trist :) Dags för en ny vecka igen då.. är ledig tors-fre så det blir en extremt långhelg! Skönt :)

inte bloggat länge!

Här kommer bilder från las cruces! Vi hälsade på Dorys syster och hennes familj, vi bodde även där! Dem hade 3 hundar, kattungar och en sköldpadda så ni kan ju gissa vem som var superglad? Mös med dem små kissarna och ville ta med alla hem! Haha, fick inte för dory dock :/ hahaha! VI träffade även min andra amerikanska bror och hans son som var så otroligt söt! Det var väldigt varmt, shorts väder alltså! Vi åt sen även på ett mexicanskt ställe, GUD SÅ GOTT men så otroligt stark mat! Det var väldigt roligt där nere och verkligheten blev sig påmind måndag morgon.. Kämpade mig upp.. Bilder kommer här!
bergen på vägen ner!
samma här!
Mamma kanske känner igen detta? Hennes gamla hus!? Eller var det pappans hus?
Inte deras gata, men tyckte den var cool!
KISSAR!
Den lite större tjocka var så söt och mjaoade jättemycket!
kissseee
så söta!

Bikeride

TJENARE!
Jag och Lauren cyklade i söndags en bit och jag tog lite kort, blir ganska många bilder på naturen och colorado.. Hoppas det är okej? Vad skulle ni helst vilja se bilder på? Kommentera gärna!
Men just för att det är så grymt vackert här så blir det mycket natur bilder på bergen speciellt och lite andra saker. Jag redigerade också två av bilderna! :) Imorn drar jag på roadtrip som sagt och bloggar inte förens jag kommer hem, lördag kväll! Tar förhoppningsvis massor med bilder, som ni sen kan se på!
På alla de här bilderna så har jag förstärkt färgerna!
Lauren som filosoferar, denna är redigerad.
 
svart,vitt med lite färg detaljer!

Trött

Hej!
Tänkte köra ett litet disney marathon om ett tag, börjar med mulan! En klassiker! Imorn är det måndag, vilket faktiskt inte betyder skola för mig del, jag är ledig imorgon, sen är det skola på tisdag. På onsdag morgon drar jag ner till las cruzes, new mexico på en liten mini-roadtrip med min hostmom Dory. Vi ska hälsa på hennes syskon, hennes andra son och hans barn, sedan även kolla upp mammas gamla high school där hon gick :) Så det ska bli lite kul! Annars har jag gjort läxor idag och även gått ut med hunden! Ikväll kanske jag sover över med min kompis lauren! Vi hörs :)

Något annorlunda

Såhär har jag det! Roligt att se en video kanske?? För omväxlingens skull! SÄNK LJUDET INNAN DU TITTAR! Och ändra kvalitén till 720p om du kan!

Design

Hej!
Jag hade lite tråkigt och ville testa mina "graphic design" kunskaper (som en bild i text).
Tyckte att den var lite roligare än den andra som jag hade.. Med lite mer bilder också!
(Kan du inte se den nya? Pröva klocka F5 för att uppdatera sidan, eller gör det manuellt).

Ouray

Var som sagt på en "feildtrip" till Ouray idag, det var sjukt kul! Vi åkte buss runt omkring bergen, tittade på vackra utsikter, svarade på frågor, gjorde mini-"hykes" och promenader. Mamma, du skulle vara så stolt om du hade sett mig vandra i skogen och klättra bland bergen :) Här kommer självklart bilder!
bergsklättrare!
berg!
ännu fler bergsklättrare!
vacker utsikt!
vattenfall!
jag och utsikt!
två berg!
aspen trees som börjat gulna!
en liten damm eller något!
japp.. ni ser rätt... BJÖRN MÄRKEN......... DET FANNS BJÖRNAR DÄR OCH JAG FICK LITE PANIK... haha!
finaste bilden på länge.. COLORADO ♥
Vanessa och jag ♥

Grand mesa

Hej!
Igår var jag på en mini-utflykt med några andra utbytesstudenter i Grand mesa! Det var kul och fick ut ett par fina bilder från det! Här har ni :)

Fina naturbilder! Snö också Btw (i september)

Alma, Jag och Atlantis!

Haha jag står hukad för att dem kastade snöbollar på oss! Men här är snön iallafall! (1 timme utanför Montrose!)


RSS 2.0