Imagine dragons

JUSTE GLÖMDE SÄGA.
Jag var på en Imagine Dragons konsert, ett av mina favorit band! Och fysatan vad bra dem var, det var så otroligt! Jag hade rysningar i nästan alla låtar! Det var så jäkla bra helt enkelt, köpte en tshirt som är så otrligt cool också haha :) Fick biljetten i födelsedagspresent/juklapp av min hostfamily! Åh. kan inte tacka dem nog.. haha har sagt THANK YOU säkert 100 gånger haha. Jag gick med min "syster" och våran gemensamma kompis! Men alltså ni har ingen aning.. en av det bästa konserterna på läääänge!!!
 
Inte min film, vi satt ner till vänster. Deras mest kända låt... fysatan alltså, ren kärlek ♥
 
och lite bilder;
 

Frågor! :)

Hej! Det har inte hänt mycket här, skolan, (kör lite simhopp på onsdagar för att hålla igång), sen är jag med kompisar.. japp, tiden bara flyger iväg och idag är det 2 månader och 1 vecka :) Känns helt sjukt! Haha, men juste, jag tänkte att jag kan svara på lite frågor, så fråga mig gärna en massa, om livet här, om hur det är, om vad jag gör, osv. Fråga gärna några som jag kan svara på med ett långt svar! Så hörs vi :)
min favorit! ♥

Dykning!

Här kommer mer klipp på när jag dyker, haha har blivit en hel del bättre! :)
 
Mina favoriter heter reverse, dem var också de svåraste att göra! man går framåt på brädan och gör sen en bakåtvolt eller ett bakåt dyk :)

3 månader

Nu, för två dagar sedan fick jag en påminnelse på mobilen, 3 månader till "going home"... herregud, bara tre månader kvar! Känns helt sjukt! haha :) Helgen har vart en disaster som jag helst inte vill gå in på, min syster pratade med mig igår i ca 2 timmar och gjorde det bättre, hon är sådan jäkla bra lyssnare och rådgivare :) Nu är det mars också, känns också sjukt, har varit här i 7 månader, på ett ungefär! Veckan har vart bra i sig antar jag, veckorna går dessutom snabbare och snabbare, vilket jag gillar! Ville bara ge er en liten uppdatering, men ha det bra! Puss!
vi växer och blir starkare över våra misstag, därför ska man kommer över dem, min syster sa så. himla fin är hon. ♥ Ny vecka med nya tag och jag är just nu glad, vilket är det viktigaste.

RSS 2.0