Thanksgiving!

Thanksgiving är en tradition som hålls i USA varje år kring dem sista dagarna i november! (sista torsdagen om jag minns rätt) Då man visar hur tacksam man är för alla man har i sitt liv och sånt! Det var en extremt rolig upplevelse för en person som aldrig har upplevt det förut! Jag blev bjuden av en klasskompis att komma och äta hos henne och hennes familj! Jag hade så grymt kul och hennes mamma är min "american mom", hon sa att om jag någonsin har ett problem som jag har här så skulle jag prata med henne :) Så mysig! Hennes familj var grymt trevlig och all mat var underbar! Det var faktiskt en riktigt rolig upplevelse, jag var där runt 12, såg när dem lagade allt, sen kollade vi football, för det är också tradition, efter ett tag kom hennes mormor/farmor (något av dem, eftersom att dem bara säger grandma så vet jag inte vilket men tror mormor) och mormorns "sister-in-law"... Så det blir väl mormorns exmakes (han var död) syster! Det var riktigt trevliga och roliga! Vi åt turkey, stuffing, pumpkin pie (gudomligt gott!!!) och pecan pie! Allt var helt underbart och det var dessutom riktigt trevligt sällskap! Thanksgiving mötte min förväntan och ännu högre :) Här har ni lite bilder!
 
Såhär såg allt ut, uppdukat och så! :)
Min kompis som jag var hos!
Mina tre kompisar i idrotten!
Min kära syster som jag saknar!
En tjocktröja som jag hittade för ca 3 dollar! I en second hand affär!
 

frågor!

Jag fick lite frågor, jag tycker att min engelska har blivit bättre, jag menar det första jag gör på morgonen är att prata engelska och det sista jag gör på kvällen, det kommer helt naturligt.. om jag multitaskar och håller på med flera saker samtidigt så kan jag svara på svenska eller säga ett ord! haha, det är lite roligt!

Simningen går bra än så länge, har börjat på "diving" också vilket innebär att dyka, göra konster osv från en trampolin och in i vattnet! Det är extremt roligt! Jag gillar faktiskt det lite bättre!

Min favorit lektion i skolan är nog.... hmm, jag vet inte alla lektioner är charmiga på sitt sätt.. Det jag gillar minst är matte, sedan personal fitness vilket är min idrottsklass, ibland gör vi roliga saker, ibland inte. Det jag gillar allra mest är nog food science (typ som hemkunskap) vi lagar mat varje onsdag, så det är kul. Grafisk design är också kul, d vi jobbar med olika redigerings program osv på iMacs. Sedan tycker jag också att geologi är kul! Många tycker det är konstigt, vad det är e "konsten om stenar" folk skrattar bara med det har mycket att göra med vulkaner, jordbävningar, tsunamis, hur jordens plattor påverkar jorden och om stentyper! jag lär mig faktiskt extremt mycket :) Dock så kommer jag nog att ha min bästa lektion nästa termin, astrologi! Jag älskar stjärnor, planter och sånt! Imorgon är det thanksgiving!!!!!!! Ska bli så extremt kul och amerikanskt speciellt! Längtar så mycket efter pumpkin pie (EXTREMT GOD). Jag lägger upp bilder imorn, puss!

video uppdatering!

här har ni! Nu ska jag unna mig varm choklad och titta på lite doctor who! Sedan är det läggdags! Vad vill ni se mer av kära vänner och släktingar?! KOMMENTERA GÄRNA , puss på er!

ÄNTLIGEN

Min tredje laddare som jag har köpt funkar äntligen och jag kan langa tillbaka dem andra! Det har faktiskt inte hänt så mycket, så jag har inget vettigt att säga! Förlåt om det tagit mig tid, men den dumma laddaren funkar iaf äntligen! Bloggar mer när det händer något roligt!

Under construction

Hej! Just nu pågår det en liten bloggpaus, min laddare till datorn slutade att fungera för typ 3-4 dagar sen...! Så därför har jag inte kunnat blogga på ett par dagar! Jag har en del bilder att visa, men ni får helt enkelt hålla ut till jag skaffar en ny datorladdare. Igår så var jag påå en sweetsixteen "fest". Vi gjorde egna tröjor kan man säga, sen körde vi just dance, sen skulle vi köra kurragömma, så då släckte vi alla lampor och stod i en grupp i vardasgrummet och klurar ut hur vi ska göra med regler och sånt, så säger en tjej "guys, i think i saw something out there" och ca 2 sekunder efter hon säger det så knackar någon på fönstret och alla tjejer brister ut i skrik och panik.. haha, det var tydligen någon granne till tjejen vi var hos som var ute och busade. Iallafall, så är jag hemma nu och ska plugga samt skypa lite med ett par familjemedlemmar! Vi hörs när jag hittart en användbar laddare, puss!

RSS 2.0